ΛΑΓΟΥΔΕΝΕΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ !!!



Λ
Τι θα χρειαστείτε

Ροζ χαρτοπετσέτες
Λευκές χαρτοπετσέτες
Πλαστικά  Πασχαλινά αυγά ή σοκολατένια αυγά ή αληθινά αυγά
Μικρά ποτήρια κρασιού
Κορδέλα διακοσμητική  
Ψαλίδι

Προετοιμασία της χαρτοπετσέτας
Ξεδιπλώστε δύο χαρτοπετσέτες, έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα παραλληλόγραμμο, αντί ενός τετραγώνου. Απλώστε τα  σε μια επίπεδη επιφάνεια.
Διπλώστε την πετσέτα
α) Διπλώστε κάθε πετσέτα στη μέση κατά μήκος. Πιέστε σταθερά προς τα κάτω για να τσαλακώνεται. β) Διπλώστε τις τέσσερις γωνίες της  κάθε χαρτοπετσέτα κάτω σε γωνία 45 μοιρών και τσαλακώστε την σταθερά. γ) Τοποθετήστε τις  χαρτοπετσέτες μαζί, με την λευκή πετσέτα στο κάτω μέρος. Πιάστε τις άκρες του κέντρου της ροζ πετσέτας και διπλώστε την πετσέτα πάνω από μόνη της ώστε να καλύψει την λευκή πετσέτα για να  είναι  τώρα είναι ορατή σε κάθε άκρο. δ) Κρατώντας πατημένο το κέντρο διπλώστε στη μέση κατά μήκος, με την λευκή  στο εξωτερικό. Πατήστε σταθερά.

Ξεδιπλώστε, και Διπλώστε πάλι
Προσέχοντας να διατηρηθούν όλες οι πτυχές που δημιουργήσατε κατά το βήμα 3, αναιρέσετε την πτυχή που κάνατε στο βήμα d .Στη συνέχεια, διπλώνουμε κάθε πλευρά των χαρτοπετσετών κατά μήκος προς την πτυχή στο κέντρο των χαρτοπετσετών. Η ροζ πετσέτα θα πρέπει τώρα να είναι το εσωτερικό τμήμα του ζευγαρώματος χαρτοπετσέτα, και ορατά  μόνο δύο τρίγωνα σε κάθε άκρο της δέσμης των χαρτοπετσέτων . Αυτό θα δημιουργήσει τα αυτιά με ροζ στο εσωτερικό μέρος του αυτιού και το λευκό στο εξωτερικό μέρος.

Τελευταίο Δίπλωμα
Διπλώστε στη μέση κατά μήκος και κάντε τσάκιση.

Κάντε τα αυτιά!
Τοποθετείστε ένα αυγό κάθετα στο κέντρο, όπως φαίνεται, και διπλώστε τα «αυτιά» 
επάνω γύρω από τις πλευρές του αυγού.
Προσθέστε την Κορδέλα
Δέστε τα «αυτιά» μαζί με ύφασμα κορδέλα

The Final Touch!
Τοποθετήστε το  λαγουδάκι στο ποτήρι .

 πηγή και φώτο από εδώ partycity.com



0 comments